Luxe Bierbrouw Pakket Blond bier

Luxe Bierbrouw Pakket Blond bier

Bekijk andere biersmaken

 89,95

Het Luxe Bierbrouw Pakket bevat naast een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot, een maatcilinder, een hydrometer, een analoge thermometer, een kroonkurkapparaat met een zakje van 25 kroonkurken en 13 lege bierflessen.

Ieder pakket bevat een ingrediëntenpakket met verse geschrote mout, hop en gist, zodat je direct kunt beginnen. Blond bieren zijn soepel, fris en toegankelijk en bevatten over het algemeen een alcoholpercentage tussen 5% en 7%.

✅ BESTVERKOCHTE BIERBROUWPAKKET!

✅ ORIGINEEL CADEAU!

✅ SNELLE EN GRATIS VERZENDING!

Luxe Bierbrouw Pakket Blond bier

Het Luxe Bierbrouw Pakket Blond bier bevat een vergistingsemmer met tapkraan en waterslot. Ieder bierbrouw pakket bevat een ingrediëntenpakket met verse geschroot mout, hop en gist zodat je direct kan starten. Er zijn 4 verschillende ingrediëntenpakketten waar uit gekozen kan worden van lichte bieren tot donkere bieren en van laag tot hoog alcoholpercentage.

Het Luxe Bierbrouw Pakket bevat alle tools zoals een maatcilinder, een hydrometer, een kroonkurkapparaat met een zakje van 25 kroonkurken en een analoge thermometer. Je kan met de maatcilinder en de hydrometer nauwkeurig meten wat het begin en eind soortelijk gewicht is van het bier. Zo weet je ook wanneer het bier is uitvergist en kan je het alcoholpercentage meten. Met het kroonkurkapparaat, een setje kroonkurken en 13 lege bierflessen kan je je eigen bierflesjes bottelen.

Het pakket is ideaal om zelf te starten met brouwen of om cadeau te geven!

Blonde bieren zijn soepel, fris en toegankelijk. Blond bier dankt haar naam aan de goudgele, blonde kleur van het bier. Blond bier is een bovengistend biertype waarbij het alcoholpercentage kan variëren, vaak tussen 5% en 7%. Bij een bovengistend bier blijft de gist op het wort drijven. De vergisting vindt plaats op een relatief hoge temperatuur van 15 tot 25 C°. wat het voor thuisbrouwers makkelijk maakt om thuis bier te brouwen en bijvoorbeeld de vergisting in de keuken of kelder te laten plaatsvinden. De smaak van een Blond bier is over het algemeen soepel. De lichte mouten die gebruikt worden hebben meestal niet zo’n uitgesproken smaak, zodat hop en gist de boventoon voeren echter zonder te overheersen.

Het Bierbrouwpakket Blond is samen met Tripel één van de meest gekozen pakketten.

Wat er in het Luxe Bierbrouw Pakket zit:

  • Vergistingsemmer
  • Kraantje
  • Waterslot
  • Handleiding
  • Mout
  • Hop
  • Gist
  • Maatcilinder (kunststof)
  • Hydrometer
  • Kroonkurkapparaat
  • Setje met 25 kroonkurken
  • Analoge thermometer
  • 13 lege bierflessen

Wat je zelf nog nodig hebt:

  • 2 pannen van minimaal 7 liter
  • Vergiet
  • Weegschaaltje
  • Suiker (bij Blond, Tripel en IPA)
  • Ijsblokjes en of koelelementen

 

Over Brew Monkey:

Bij Brew Monkey draait alles om de kunst van het bierbrouwen. Ons bierbrouwpakket is ideaal voor zowel beginnende als ervaren thuisbrouwers. Met dit pakket ontvang je hoogwaardige ingrediënten en apparatuur, zorgvuldig geselecteerd om jouw brouwerij-ervaring thuis zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken.

Ieder bierbrouwpakket bevat alles wat je nodig hebt om je eigen unieke bier te creëren, inclusief mout, hop, gist en duidelijke instructies. Of je nu een klassiek Blond bier of een gedurfde IPA wilt brouwen, het Brew Monkey Bierbrouwpakket helpt je om jouw perfecte brouwsel te maken. Begin vandaag nog en ontdek het plezier van bierbrouwen met Brew Monkey!

Naast de bierbrouwpakketten en ingredientenpakketten van Brew Monkey vind je alle Brew Monk producten en verschillende tools in de webshop.

Bekijk het volledige Assortiment van Brew Monkey.

Productbeoordelingen

Bekijk andere producten

Verzend informatie

De Brew Monkey bierbrouwpakketten worden verzonden vanuit ons Nederlandse magazijn. Vóór 15:00 besteld = Morgen in huis*

Na het verwerken van je bestelling ontvang je een trackingcode zodat je je pakket kunt volgen en de exacte levertijd kunt bekijken. We leveren gratis in Nederland voor bestellingen boven de €30.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de contact pagina.

*Dit geldt niet voor bestelling geplaatst op Zaterdag en Zondag.

Betaal informatie

We bieden alle populaire betaalmethoden aan voor het plaatsen van een bestelling in de Brew Monkey shop. Onze betalingsprovider is Mollie®. De betaling verloopt via de 100% veilige betaalomgeving van Mollie. We brengen geen extra kosten in rekening voor deze service. De beschikbare methoden variëren afhankelijk van het land van waaruit je je bestelling plaatst. Creditcard, Apple Pay en PayPal zijn beschikbaar in alle landen. iDeal, Giropay, Klarna, Bancontact en SatisPay zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Wanneer je betaalt, zie je alle betaalmethoden die beschikbaar zijn voor jouw locatie.

Heb je vragen over betalingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Brew Monkey betaalmethodes